Monica Sibisteanu

As putea umple o pagina, sau doua, sau mai multe chiar, spunand cine sunt, ce-mi place, ce nu-mi place, ce conceptii socio-economico-politico-culturale am…insa ar fi plictisitor..in consecinta va las, voi aceia care veti citi, sa va formati o parere despre mine, neinfluentata de caracterizarea mea, ci de actiunile mele, reprezentate in acest caz de cuvinte si imagini! PS: sunt un om bun :)


Blogurile lui greeny

Lexmon
0 comentarii       24 articole

Un blog ca un jurnal, sau un jurnal ca un blog. Ganduri,.. Mai multe detalii..

Cele mai recente articole ale lui greeny

Vezi toate articolele lui greeny

Robotic World!
(21 Mar 2011)
Robotic World? Încep să cred că într-adevar într-acolo ne îndreptăm. Citeam ieri ( pe mobil cred) o știre cum că farmacistele vor fi înlocuite de roboți. Prima.. Mai multe detalii sau Citeste articolul original »

Body Browser from Google
(17 Dec 2010)
WoW WoW WoW triple Wow Cei de la Google nu se limiteaza in a aduce in atentia tuturor orice loc de pe planeta atat in current time cat si historycal time ( cu streetview and 3D.. Mai multe detalii sau Citeste articolul original »

Dorinte
(6 Dec 2010)
Vreau un loc de munca decent. Decent la program si la bani. Vreau un loc de munca unde sa poti spera la mai mult, unde iti sunt recunoscute valorile si eforturile…vreau un loc de.. Mai multe detalii sau Citeste articolul original »